services

Together We'll See Opportunities

DESKTOP EN LAPTOP

INTERNET/ VERBINDINGEN

AUDIO/
APPARATUUR

TELEFONIE/
SMARTPHONE

TELEVISIE/
AANSLUITING

TABLET/
E-READERS

Hoe de wereld is veranderd!

All-About-IT erkent dat technologische ontwikkelingen vaak in een sneltrein aan ons voorbijschieten. We sluiten een nieuw telefoonabonnement af met vandaag de nieuwste telefoon, met alle snufjes die hedendaags voor handen zijn.. althans dat denken we. Het nieuwe model ligt klaar om 3 maanden nadien de markt op geschoten te worden. En is deze zoveel anders dan de jouwe? Vaak gaat het niet om ‘ik wil iets beter’ maar om ‘ik wil het nieuwste’. 

Besef dat men hoe dan ook techniek niet bij kan houden. Wees tevreden met wat je hebt en stel jezelf altijd de vraag of een nieuwe telefoon, laptop, televisie etc. je echt op een betere manier zal gaan bedienen.

ALL-ABOUT-IT helpt je graag met het maken van deze keuzes. Valt een reparatie of upgrade uiteindelijk op korte of langere termijn duurder uit… dan zijn wij hier eerlijk en transparant over.

VRIJBLIJVEND(GRATIS) ADVIES NODIG? 

NEEM CONTACT MET ONS OP!

tijd is geld

Niets is vervelender wanneer een apparaat in huis weer eens niet doet wat het zou moeten doen. Een laptop die niet meer opstart, geen internet in huis, een tablet die steeds vastloopt, en nog veel meer zaken waar uw haren van overeind gaan staan. Schroom niet contact met ons op te nemen voor geheel vrijblijvend advies!

waar u ons kunt vinden

BEZOEK ONS